Profile image
Dick pics
rebecca.nordicfinest.com
Cover image
SUBSCRIPTION
Photos and videos
Rebecca Vet helt ärligt inte vad det är för fel på människor. Alla ni som skickar bilder eller videos på era kukar till helt främmande tjejer och killar utan att dom ens har bett om att få se det, blev ni tappade som barn eller vad är felet? Vifftar ni med kuken ute i vädret när ni går på stan mitt bland folk också eller?

Jag kan absolut ta att folk frågar mig på snapchat om dom får skicka bilder på sin kuk till mig, mitt svar kommer alltid vara nej, men sålänge ni accepterar det. Så har jag inga problem med det. Sen finns det undantag som skickar trots att jag sagt nej, och i fortsättningen så kommer jag att blockera er från min snapchat, utan förvarning och ni kommer heller inte få några pengar tillbaka.

Och sen alla dom som addar mindreåriga tjejer och killar och skickar dick pics, förstår ni verkligen inte vad ni gör för fel? Hoppas verkligen att ni tar er i kragen och lägger ner med det äckliga beteendet. Skiter faktiskt i om jag kränker eller sårar någon för det är inte ni som är utsatta. Blir så jävla l